Jaskinie Podróże Nurki Grafika Mizar Teksty Kulinaria Lemkov Namiary Mapa RSS English
Spelunka Trybików Kulinaria Przystawki Koreczki YAC Software
  Wróć

Kulinaria

Zupy

Dania główne

Dania mięsne

Ryby

Seafood

Makarony

Przystawki

Sałatki

Grzyby

Dodatki

Śniadania

Jajka

Desery

Ciasta

Ciasteczka

Przetwory

Marynaty

Nalewki

Wódki

Koreczki
Dla ciekawych nowych smaków, o ile oczywiście ich jeszcze nie znają. :)
Koreczki, niezależnie od formuły przyjęcia / imprezy czy spotkania, zawsze mile widziane!

Składniki
  • winogrona ciemne + ser pleśniowy
  • ser żółty + małże
  • rzodkiewka + ser żółty + anchois + oliwka zielona
  • papryka surowa + szynka + grzybek marynowany
Wskazówki
  1. Winogrona przepołowić, usunąć pestki.
    Na szpatułkę nabić kawałek sera pelśniowego (np. Dor Blue) i połówkę winogrona.
  2. Ser żółty ostry i twardy pokroić w niewielkie kostki.
    Odsączone z zalewy małże nadziewać, jako bazę mając ser.
Góra

Komentarze
Kurczę!
Na razie brak komentarzy...

Góra

Dodaj komentarz (pola z gwiazdką są obowiązkowe)
Imię / ksywa *
Mail (pozostanie ukryty) *
Twoja strona
Komentarz (bez tagów) *
Wpisz tekst wyświetlony poniżej *
 

Góra

Tagi

Przystawki


Podobne strony

Bakłażan z pomidorami i serem halloumi

Wrapsy z tortilli

Ogórki małosolne

Rolada szpinakowa

Pieczarki z mozarellą

Mus z wędzonego łososia

Grzybki w occie

Śledź pod pierzynką

Cebulak

Skrzydełka pieczone na ostro

Śledzie w pomidorach

Skrzydełka w miodzie

Śledzie w śmietanie

Topinki

Faszerowane pieczarki

Jaja faszerowane

Tatar z wołowiny

Galaretka mięsna

Ryba faszerowana

Pieczarki w boczku

Chrabąszcze - śliwki zawijane w boczku

Słonina

Rolada serowa